Gastenboek

Gastenboek

In het gastenboek leest u wat de ervaringen zijn van ouders en kinderen bij gastouderopvang Lenepeentje te Geldrop. We vinden het fijn als ook u uw ervaringen in het gastenboek schrijft.

 1. Ik zou Lenepeentje aan elke Ouder aanbevelen.
  De 3 zogenoemde R-en komen hier helemaal tot hun recht.
  De school van mijn Dochter heeft Lenepeentje bij mij aanbevolen voor voor- en naschoolse opvang. Ik ben hier perfect mee geholpen en Jennifer uiteraard ook. De Kinderen van Heleen zitten op dezelfde school en dat is erg fijn met het van en naar school gaan.
  Er is altijd tijd voor een bakje thee en een goed gesprek. Een luisterend oor. Veel begrip en hulp waar nodig.
  We voelen ons erg Gezegend met een opvang als Lenepeentje.

 2. Onze dochter komt nu al paar maanden bij Lenepeentje. Wij zijn er tevreden over haar. Het is er huiselijk met de nodige regeltjes van thuis. Wij zijn blij dat onze dochter het daar zo goed heeft. Fijne kleine groepjes, dus ook de nodige aandacht voor de kindjes.

 3. Dit is een super opvang, klein huiselijk en vertrouwd.
  Onze zoon van bijna 2,5jr vindt het ook super leuk om er weer naar toe te mogen elke keer. Hij voelt zich gewoon als bij ons thuis, vrij om te spelen met regeltjes zoals wij ze ook hebben.
  Wij vinden het daar alleen maar positief en erg warmtevol.
  Wij vinden het ook erg jammer dat wij door verhuizing moeten stoppen.

 4. De opvang bij Helene heb ik als zeer prettig ervaren een mix van huiselijke warmte, betrokkenheid, professionaliteit, inzicht in de ontwikkeling van een kind en grote mate van flexibiliteit. Een plek waar je je kind met een gerust hart brengt!

 5. Met volle overtuiging kunnen wij melden dat de opvang hier buitengewoon goed is.. de kinderen hebben en krijgen de ruimte om te doen wat hun interesseert en niet een vast patroon wat je bij de grotere opvangcentra’s hebt, persoonlijke aandacht en begeleiding indien nodig… kunnen slechts lovend zijn over Lenepeentje, zowel de kinderen als wij zelf.

 6. Wij zijn heel tevreden over de opvang van onze jongste dochter.
  Wat wij belangrijk vinden is dat onze dochter zichzelf kan zijn. En dat kan hier zeker! Kinderen mogen zichzelf zijn en krijgen de kans om zich op allerlei gebieden te ontwikkelen. En leren ook rekening te houden met elkaar. Als we onze dochter op gaan halen wil ze nooit meteen mee naar huis. En dat is een heel goed teken.
  De communicatie tussen ons en de gastouder verloopt erg goed.

  Groeten M. Vereijken – de Waal.

 7. Als stagiaire voel ik me echt bij Lenepeentje thuis. De kinderen voelen zich zichtbaar op hun gemak bij Helene ( de gastouder). Helene straalt rust uit en dit voelen de kinderen.
  Als stagiaire ben ik graag bij haar. Lenepeentje is een prettige leeromgeving. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis !!!! Het huis is ruim en ingericht op de kinderen.Er is ook prettige kindvriendelijke tuin. Helene geeft de ouders ook aandacht zodat zij altijd hun verhaal kunnen doen. Spontaan en vriendelijk. Zeker een uitstekend plaats voor de opvang van uw kind !!!!!!!
  Karin

 8. De eerste keer dat wij bij Lenepeentje binnen kwamen, vergaten we helemaal dat we met een kritische blik moesten beoordelen of dit een goede plek voor onze dochter zou zijn. Het voelde meteen als thuis; het voelde meteen goed. De juiste balans tussen professionaliteit en huiselijkheid. Ruimte voor de kinderen om (zichzelf) te zijn, zichzelf binnen de groep te ontdekken en te ontwikkelen. Veilige en natuurlijke omgeving, warm, omhullend, regelmaat en duidelijkheid. De harmonie tussen de kinderen onderling is opvallend en ook bijzonder.

 9. Wij zijn heel tevreden over de opvang van onze dochters. Ik merk aan het enthousiasme van onze oudste hoe graag ze hier naartoe gaat. Prettige persoonlijke benadering.

 10. Ook onze dochter wordt hier fantastisch opgevangen. Regelmaat en de juiste aandacht op het juiste moment staan centraal.

  Annika Robbert en Suze

 11. Wij zijn zeer tevreden over de opvang van onze dochter: – flexibel in breng- en ophaalmoment ( en eventueel extra incidentele opvang); – pedagogisch klimaat; – een veilige opgeving en goede aanpak.

  Met vriendelijke groet,
  M. Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *